Edge Blocker v1.7

Edge Blocker v1.7

Microsoft Edge, “güvenilir” bir UI Uygulamasıdır ve Windows 10 İşletim Sisteminin temel bir parçasıdır ve kendisini yalnızca varsayılan tarayıcı olarak değil, aynı zamanda Windows 10’a entegre varsayılan PDF okuyucu olarak da ayarlar., Edge, açıkça Microsoft’un herhangi bir şekilde kullanmanızı istediği uygulamadır. Yine de Edge’den uzak durmak ve Internet Explorer veya diğer Tarayıcıları kullanmaya devam etmek için birçok neden var. Engelleme seçeneği yoktur, ancak bazen gerekli olabilir, örneğin:

Bir takipçimiz bize e-posta gönderdi ve Edge’i engellemenin bir yolunu sordu çünkü çocuğu onu kısıtlı Hesapta kullanıyor, Windows sürümü Windows 10 Home’du ve EDGE’yi engellemek için tüm olasılıkları denediğini ama şanssız olduğunu, bu Uygulamayı kodladığımızı söyledi. onun için ve birçok insanın buna ihtiyacı olduğunu fark etti.

Yenilikler : (13 Mart 2021 Cumartesi)

[ Düzeltildi ] – Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemiyor hatası
[ Eklendi ] – Microsoft Edge’i engellerken Edge Update hizmetleri devre dışı bırakıldı
[ Eklendi ] – Microsoft Edge’i engellerken Edge Update görevleri devre dışı bırakıldı
Yardım Edilen “manikus” için Özel Teşekkür yeni sürümü geliştirmek için bize

Edge Blocker Ücretsiz bir Taşınabilir Yazılımdır, uygulama indirip paketinden çıkardıktan hemen sonra başlar (Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 ve Windows 7’de çalışır). Arayüz oldukça basittir, bu nedenle onunla çalışmak için süper beceriler gerekmez.

Microsoft EDGE’i engellemek için ” Engelle ” düğmesini kullanın ve engellemeyi kaldırmak için ” Engellemeyi Kaldır ” düğmesini tıklayın, tarayıcıyı engelledikten sonra, siz veya bir uygulama başlatmayı deneseniz bile yüklenmeyecektir, varsayılanı değiştirmenizi öneririz kurulu başka bir tarayıcınız yoksa (varsayılan tarayıcı bağlantısını kullanın). GUI’deki Edge simgesi, Microsoft Edge’in durumunu gösterir, gri ise, engellendiği anlamına gelir .

IE Kısayol kutusunu kullanırsanız, Kenar engelleyici masaüstünde bir internet explorer kısayolu oluşturacaktır.

Bir komut isteminde “EdgeBlock_x64.exe /?” veya “EdgeBlock.exe /?” (tırnak yok) mevcut tüm parametreleri listeler.

Windows kullanıcı hesabınızın yönetici ayrıcalıkları varsa, kısıtlama sistem düzeyinde gerçekleşir, böylece tüm kullanıcılar etkilenir.

NOT: Engelleme işlemi sırasında EDGE tarayıcısı açıksa zorla kapatılacaktır. Microsoft EDGE’i Engellemeden önce, lütfen varsayılan tarayıcınızı değiştirmeyi unutmayın – Burada

Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 11 , Windows 10 , Windows 8.1 , Windows 8 , Windows 7
Desteklenen diller: İngilizce

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *